"Munca este bratara de aur", asa spune un vechi proverb. Sa vedem daca-l mai crezi dupa ce citesti acest articol!

Daca pana acum te-ai gandit ca vidanjorii sau gunoierii au meserii dezgustatoare, afla ca ei o duc foarte bine in comparatie cu alti nefericiti care se angajeaza pentru a practica tot felul de activitati dubioase, pe care multi dintre noi nu le-ar accepta nici pentru un sac cu bani.

Gasesti topul integral pe site-ul Yuppy

1. De departe cea mai scarboasa meserie din lume este cea de... analist de flatulente. Rolul lui consta in inhalarea flatulentelor degajate de persoanele care s-au ingrasat consumand fasole. Scopul acestui tip de test este de a stabili, in functie de damful vantului, daca persoana respectiva mai are sau nu un stomac sanatos...

2. Da, meseria de masturbator de animale exista! Scopul este, desigur, colectarea spermei acestora. Tot ce trebuie sa faca angajatul este, in cel mai bun caz, sa utilizeze dispozitivele pentru stimulare artificiala. Daca insa bugetul este redus, ghinionistul care se nimereste prin preajma va face colectarea manual. Poti fi cel mai mare iubitor de animale - o astfel de meserie ti-ar schimba sentimentele instantaneu!


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.