Pensionarele vor aduce pe lume copii imuni la orice tip de boli. Specialistii de la Institutul de Biologie din Singapore cred ca minunea va fi posibila peste 30 de ani
Ultimele cuceriri ale tehnicii din domeniul fertilizarii in vitro ii fac pe cercetatori sa fie extrem de optimisti. Conform specialistilor de la Institutul de Biologie din Singapore, citati de revista "Nature", in 30 de ani, chiar si femeile care si-au sarbatorit centenarul vor putea deveni mame. "La stadiul la care a ajuns acum tehnica, peste 30 de ani imposibilul va deveni posibil. Practic, oricine va putea avea copii, indiferent daca este vorba de un bebelus sau o femeie de 100 de ani", a declarat cercetatorul Davor Solter. "Tehnica este in continua miscare, iar noi, oamenii de stiinta, credem ca suntem capabili sa cream in laborator sperma si ovule folosind ca punct de plecare banalele celule ale pielii", a explicat Solter.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.