In general, expunerea la aluminiu se face in principal prin intermediul hranei. Aluminiul din mancare provine din mai multe surse: folosirea aditivilor alimentari care contin aluminiu, prepararea hranei in diverse materiale care contin aluminiu - folii de aluminiu, tigai, cratite. Printre alimentele prin intermediul carora aluminiul ajunge in corp se numara painea, prajiturile, biscuitii sau pastele, legumele (ciuperci, spanac, ridichi si laptuci), bauturile (ceai si cacao), precum si unele vitamine pentru copii, medicamente sau alte produse care contin aluminiu, apa potabila fiind o sursa minora.
Despre autor:
Sursa: Romania Libera
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Shakira, virală pe TikTok după ce a vorbit în limba română. Cum a ajuns...
Sursa: kudika.ro
-
Intimitățile unei fete cuminți
Sursa: garbo.ro