In general, expunerea la aluminiu se face in principal prin intermediul hranei. Aluminiul din mancare provine din mai multe surse: folosirea aditivilor alimentari care contin aluminiu, prepararea hranei in diverse materiale care contin aluminiu - folii de aluminiu, tigai, cratite. Printre alimentele prin intermediul carora aluminiul ajunge in corp se numara painea, prajiturile, biscuitii sau pastele, legumele (ciuperci, spanac, ridichi si laptuci), bauturile (ceai si cacao), precum si unele vitamine pentru copii, medicamente sau alte produse care contin aluminiu, apa potabila fiind o sursa minora.
Despre autor:
Sursa: Romania Libera
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro