O fosta prostituata din orasul californian San Francisco a infiintat prima universitate de aprofundare a celei mai vechi meserii din lume, prostitutia. Cursurile se vor deschide pe 4 mai si se vor desfasura intr-o galerie din oras. Scopul declarat al "institutiei de invatamant" este aprofundarea de catre cei care lucreaza in domeniul prostitutiei a tehnicilor sexuale, pentru a-si maximiza profiturile. Universitatea este creatia unei foste prostituate convertite la activism sexual, Carol Leigh. Ea a afirmat ca a sesizat nevoia unei astfel de institutii de invatamant dupa prabusirea afacerilor din domeniul tehnologiei informatiei la sfarsitul anilor '90.

Carol Leigh spune ca multi din cei care au lucrat in aceasta industrie au fost nevoiti sa se indrepte spre prostitutie, pentru a supravietui si ca acesti oameni au nevoie de initiere in afacerile cu sex si de tehnici de maximizare a profitului astfel obtinut. Fiecare curs costa 20 de dolari, dar pentru 40 de dolari se poate obtine un permis pentru a participa la toate lectiile tinute intr-o zi.

Conform programului "Colegiului de prostitutie", cursurile poarta nume foarte descriptive: "tehnici sigure de sex oral" sau "gimnastica prostituatelor". Lectiile insa se axeaza si pe dimensiunea spirituala a prostitutiei, prin cursul de "metode spirituale". Resursele de ordin practic, cum ar fi organizatiile de aparare a drepturilor prostituatelor sau avocati care le apara drepturile, sunt acoperite de cursul "Resurse pentru prostituate in zona San Francisco".

De asemenea, nu sunt neglijate aspectele de promovare a serviciilor prestate, cum ar fi marketingul prin Internet. Aceste prelegeri sunt tinute de Fabulous, o prostituata cu o experienta de cinci ani pe strazile din San Francisco. Pentru cei care lucreaza in afacerile cu sex, femei sau barbati, si vor sa participe la prelegeri, dar nu isi pot permite taxele, se acorda si o bursa care acopera partial costurile cursurilor. Dupa absolvirea cursurilor studentii primesc o diploma cu antetul "Colegiului de prostitutie", care atesta aptitudinile in domeniul sexului platit.

Piata sexului din San Francisco are nevoie de o forma de invatamant pentru ca cei care profeseaza in acest domeniu sa-si poata maximiza profiturile. Un curs costa 20 de dolari. Cursurile speciale, cum ar fi demararea unui video-chat porno pe Internet costa 30 de dolari. La sfarsit, absolventii vor primi si o diploma de studii . Fondatorii scolii spera sa aiba cat mai multi cursanti inca de la prima prelegere, care se va desfasura intr-o galerie de arta din San Francisco, pe 4 mai.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.