Thomas Beatie, americanul care si-a inceput viata ca femeie dar apoi a devenit barbat, a nascut o fetita pe 29 iunie la un spital din Oregon, SUA. Atat el cat si nou-nascuta se simt foarte bine.

Beatie si sotia lui, Nancy sunt extrem de fericiti de venirea pe lume a micutei, dezvaluie revista "People". Thomas sustine ca fiica sa a venit pe lume in mod natural, fara sa fie nevoie de cezariana. El va scrie o carte despre aceasta unica experienta urmand sa fie publicata in toamna.

"Singurul lucru pe care regret ca nu-l pot face este ca nu imi pot alapta fiica la san. Dar sunt multe femei care intampina aceeasi problema", a declarat Beatie.

Thomas Beatie are in prezent 34 de ani si este oficial recunoscut drept barbat. El insa s-a nascut in Hawaii ca femeie, o chema Tracy Lagondino, a fost cercetasa, model si chiar finalista a concursului "Miss Hawaii Adolescenta".

Abia dupa ce a implinit 20 de ani, Tracy a inceput sa se imbrace in barbat, sa adopte stilul de viata al barbatilor si sa ia doze de testosteron de doua ori pe saptamana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.