Si-a socat colegii cu curajul sau nebunesc.
Pentru un padurar american de 29 de ani, insa, gestul de a sari in valurile marii pentru a salva de la inec un urs de aproape 200 de kilograme, a fost unul firesc. Alertata de localnici, care anuntau prezenta animalului pe o plaja din Florida, echipa lui Adam Warwick a venit pentru a prinde animalul. La scurt timp dupa ce a fost tranchilizat, ursul s-a speriat si a incercat sa fuga. A ajuns in mare, de unde nu a mai putut sa iasa fara ajutor. Padurarul a realizat ca efectele tranchilizantelor vor lasa animalul fara reactii si, fara sa stea pe ganduri, a sarit in apa pentru a-l aduce la mal. Din fericire, povestea a avut un final fericit: curajosul padurar a devenit erou local, in timp ce ursul a ajuns, in deplina siguranta, intr-o rezervatie naturala.

Jurnalistii "Daily Mail" scriu ca tanarul de 29 de ani nu a tinut cont nici de valuri, nici de faptul ca ursul avea aproape 200 de kilograme, adica dublu cat cantarea el. Oamenii care au asistat, de pe mal, la nebuneasca tentativa a lui Adam Warwick de a scapa animalul de la inec, nu au putut crede ce vad inaintea ochilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.