Barbatul care si-a scos recent "toata viata" la licitatie pe Internet, inclusiv locuinta, locul de munca si prietenii, a anuntat ca a vandut intreg "pachetul" pentru 399.000 de dolari australieni (383.230 de dolari americani).
Ian Usher, un britanic in varsta de 44 de ani, care a imigrat in Australia, a dorit sa-si vanda locuinta din Perth, masina, motocicleta, jet skiul si toate bunurile sale materiale dupa ce s-a despartit de sotie. Potrivit ofertei postate pe eBay, castigatorul are posibilitatea sa il inlocuiasca pe Ian si la slujba detinuta intr-un magazin de covoare, initial pentru doua saptamani si pentru mai mult timp, daca patronul este de acord. De asemenea, australianul a promis ca-i va face cunostinta cumparatorului cu prietenii sai. "Pretul final este de 399.000 de dolari australieni", a precizat Usher, la sapte zile dupa inceputul licitatiei, care a pornit de la 1 dolar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.