Recent renovat, hotelul 'Venetian' din Las Vegas este cel mai mare din lume, oferind oaspetilor sai 7.000 de camere si peste 50 de restaurante.
Astfel, Venetian surclaseaza hotelul Asia Asia, cu 6.500 de camera (5.100 de patru stele si 1.400 de cinci stele) ce urmeaza sa fie inaugurat in Dubailand in anul 2010. De asemenea, cel mai mare hotel din lume va aduce doua dintre cele mai renumite francize de restaurante din lume si un club detinut de Jay-Z, numarand in total peste 50 de restaurante, baruri, cafenele si sali de petrecere.

Las Vegas Sands Corporation, proprietarii acestui hotelul-mamut, un adevarat oras in oras, reprezinta inceputul erei meta-statiunilor in Las Vegas intrucat, hotelul include si propriul magazin Barneys ce se intinde pe 3 etaje, precum si un teatru.

Scopul acestui proiect de proportii este acela de a oferi cel mai extins serviciu de rezervari din Statele Unite, perfect pentru evenimente diverse sau conferinte care implica un numar mare de persoane.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.