Studentii filipinezi au sarbatorit aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Universitatii din Quezon City cu o parada nud in campus
Zilele acestea, studentii de la Universitatea din localitatea filipineza Quezon City, aflata la nord de capitala Manilla, au fost protagonistii unui eveniment cu totul iesit din comun. Ei au decis sa faca pregateasca o surpriza administratiei institutiei de invatamant superior unde studiaza, la aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Universitatii. Astfel, sute de studenti au organizat o parada nud chiar in campusul scolii, la care au participat acoperiti cu masti pe fata si purtand flori in maini. "Studentii de la Arhitectura ne spusesera, cu cateva zile inainte, ca ne pregatesc o mare surpriza la ceremonie, insa niciun moment nu ne-am gandit ca va fi vorba de o parada nud. Oricum, dupa ce rectorul ne-a rugat sa ne adunam in curtea campusului si sa incepem petrecerea, temerarii studenti si-au inceput imediat defilarea. Am ramas toti cu gura cascata, dar trebuie sa recunosc ca spectacolul oferit a fost unul cu adevarat special, pentru ca nu a avut nimic vulgar", a declarat Maria-Anabel Ferrara, unul dintre profesorii care predau la catedra de Arhitectura a Universitatii din Quezon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.