Trei din patru femei se gandesc la cumparaturi aproape la fel de des pe cat barbatii se gandesc la sex. Femeile se gandesc la fiecare 60 de secunde la achizitionarea unei noi rochii sau a unei perechi de pantofi, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de editia britanica a revistei Cosmopolitan, preluat de portalul dailymail.co.uk, monitorizat de Mediafax.

Presupunand ca femeile dorm, in medie, opt ore pe zi, acest lucru inseamna ca gandul la cumparaturi le trece femeilor prin minte de 960 de ori pe zi (6.720 de ori pe saptamana).

Mai multe studii anterioare au ajuns la concluzia ca barbatii nu au decat un singur lucru in minte - sexul. Femeile, in schimb, nu au numai cumparaturile in minte, dar se gandesc constant la acest lucru.

Sondajul, la care au participat 778 de femei, cu varste intre 19 si 45 de ani, a scos la iveala faptul ca 74% dintre reprezentantele sexului frumos se gandesc la cumparaturi in fiecare minut.

40% dintre ele se descriu drept "dependente" de pantofi si posete, in timp ce peste 10% dintre femei se concentreaza asupra accesoriilor sau produselor de machiaj.

Nici macar amenintarea unei depasiri de credit nu sta in calea unui shopping: 62% dintre femei spun ca fac datorii, iar 8% spun ca sunt pregatite chiar sa-si foloseasca economiile rezervate pentru alte scopuri, precum ipoteca sau chiria.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.