Natasa Demkina, o tanara in varsta de numai 21 de ani, este cunoscuta in Rusia ca "fata care face radiografii cu ochii".

"Pot vedea intreaga structura a unui corp - cum sunt pozitionate organele persoanei si cum functioneaza. Organele bolnave produc un fel de radiatii pe care eu le vad. Eu pot vedea astfel numai ziua, noaptea nu functioneaza", povesteste ea.

Originara din oraselul Saransk, Natasa povesteste ca poate vedea pur si simplu prin oameni, vizualizandu-le organele interne. Cu toate acestea, Natasa nu-si poate vizualiza propriile organe interne. Potrivit mass-mediei, care i-a alocat spatii generoase de-a lungul timpului, diagnosticele fetei au uneori o acuratete mai mare decat cele date de medici.

Potrivit Natasei si parintilor sai, ea si-a descoperit capacitatile extrasenzoriale pe cand avea zece ani. La inceput, ea "isi scana" rudele si prietenii, insa la scurta vreme au aflat si televiziunile care au asaltat-o. In ianuarie 2004, rusoaica si mama sa au fost invitate de catre presa engleza la Londra, ca fata sa-si demonstreze abilitatile speciale la un post de televiziune britanic. Ea a mai participat si la un experiment efectuat de ziarul The Sun, reusind sa uluiasca un reporter care suferise in trecut, mai multe fracturi in urma unui accident de masina. Doua luni mai tarziu, Discovery Channel a devenit interesat de fata, careia i-au pregatit o serie de teste elaborate de catre Comitetul de Investigare Stiintifica a Fenomenelor Paranormale si de catre Comitetul de Medicina si Sanatate Mentala. Medicii si profesorii universitari au pus-o pe Natasa sa "scaneze" sapte voluntari. Sase erau bolnavi, si unul sanatos. Ea trebuia sa identifice aceste afectiuni. Daca ar fi ghicit in cinci cazuri din sapte, se considera ca trecea testul. In cadrul experimentului, fata a ghicit doar patru cazuri, desi mama sa a sustinut ca fiica ei nu s-a inselat niciodata. La final, Natasa Demkina s-a declarat nemultumita de concluzia experimentului, obiectand ca ea nu a mai studiat niciodata mai multi pacienti odata, plus ca totul s-a petrecut "intr-o atmosfera complet ostila".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.