Un fost “om al strazii”, care in prezent lucreaza la caminul ce l-a luat spre ingrijire, a castigat la loterie potul cel mare de 2.6 milioane de lire. Herbert Plant, in varsta de 49 de ani, din Blackpole, Worcester, a declarat ca va continua sa lucreze la acest camin, care l-a ajutat dupa ce si-a pierdut nu numai slujba, dar si casa.

Potrivit sursei BBS, barbatul planuieste sa cheltuiasca banii cumparandu-si o masina si platind ipotecile fiului sau. Fiind un mare fan al echipei Leeds United, el va cumpara si bilete la unul din meciuri si va pleca in vacanta.

Atunci cand Herbert Plant si-a chemat superiorii pentru a le spune despre castig, acestia l-au privit neincrezatori. Totusi, fiul cel mic al barbatului, Jamie, a afirmat ca simtea ca va fi un weekend norocos.

Cand tatal a intrebat ce vrea sa spuna exact, tanarul a spus ca nu poate sa explice precis ce simte. Plant, care este divortat, a jucat la loterie si a realizat ca a castigat cand celalalt baiat al sau, Richard, in varsta de 24 de ani, a verificat biletele.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.