Ceea ce pana acum vedeam doar prin filmele americane, i s-a intamplat, in realitate, unui singaporez. Mai exact, pentru a scapa de camatari, de la care imprumutase o suma mare de bani, omul si-a inscenat propria moarte.

Planul, aparent fara cusur, i-a adus omului o condamnare de trei ani de inchisoare, pentru o fapta petrecuta in urma cu douazeci de ani.

Potrivit presei americane, barbatul, astazi in varsta de 60 de ani, "s-a dat mort" in timpul unui atac armat, in razboiul civil din Sri Lanka, in 1987. Motivul a fost unul cat se poate de simplu: adunase datorii de jumatate de milion de dolari, pe care stia ca nu are nici o sansa sa le plateasca.

Cu o noua identitate, barbatul si-a falsificat actele de identitate si s-a mutat la Londra, unde a facut rost de bani cum a putut: a maturat strazile, dupa ce nu a reusit sa isi pastreze o slujba de agent de vanzari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.