Nutritionistii britanici au fost socati de regimul alimentar al lui Keith Sorrell, bazat exclusiv pe dulciuri
Un britanic sustine ca de 17 ani n-a mai mancat nimic altceva decat batoane de ciocolata Mars, relateaza tabloidul britanic The Sun. Keith Sorrell, de 37 de ani, a reusit aceasta performanta neobisnuita din simplul motiv ca nu a reusit sa schimbe dieta pentru ca ii placea prea mult gustul ciocolatei.

Keith Sorrell (37 de ani), din Liverpool, mananca zilnic aproximativ 10-12 batoane Mars, iar in rest nimic altceva. Pentru britanic, un pranz consistent inseamna sase sau opt batoane de ciocolata. Nimic altceva.
“Dragostea mea pentru aceste batoane de ciocolata a inceput in scoala, cu unul sau doua intre mese. Toti banii de buzunar ii dadeam pe Mars, iar intr-o buna zi am realizat ca nu pot trai fara ele. Acum, fac disparute si cate 12 pe zi, iar in weekenduri chiar mai multe. Sunt dependent. Oamenii spun ca imi fac rau, insa beau mult suc de portocale si iau vitamine. Nu am mai mancat nimic altceva de 17 ani, iar sanatatea mea este foarte buna”, a declarat britanicul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.