O femeie a fost amendata cu 265 de lire dupa ce a dus gunoiul afara, cu cateva ore mai devreme.

Zoe Watmough, din Horwich, Lancashire, a fost amendata initial cu suma de 75 de lire cand cosul sau de gunoi a fost sesizat de lucratorii de la salubrizare. Potrivit publicatiei The Sun, Zoe a refuzat sa plateasca amenda si a fost trimisa in judecata.

Femeii i s-a spus ca a fost amendata intrucat regulile prevad ca gunoiul sa nu fie dus mai devreme de ora 7.30 AM in ziua colectarii lui. Zoe Watmough, in varsta de 22 de ani, a declarat ca este absolut uimita ca a primit amenda pentru ca a pus doua cosuri de gunoi pe aleea din spatele casei cu o zi inainte de data colectarii.

In urma refuzului de a plati penalizarea in maxim 14 zile, tanara a fost trimisa in sala de judecata, unde a primit inca 125 de lire amenda. Ea a mentionat ca este strigator la cer faptul ca a fost chemata in instanta pentru atat lucru, cand altii comit tot felul de crime si totusi scapa fara probleme. Zoe este de parere ca multi dintre vecinii sai fac acelasi lucru, insa un purtator de cuvant al consiliului a afirmat ca femeia a fost prevenita in ceea ce priveste gunoiul, inainte sa fie amendata.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.