Un italian a facut show, timp de 20 de minute, in piata San Babila din Milano

Desi pare greu de crezut, italianul s-a dezbracat in pielea goala si a intrat in fantana arteziana din piata San Babila, una dintre cele mai circulate si exclusiviste centre comerciale din orasul Milano. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, cand zona era plina de lume iesita la cumparaturi.

Barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a stat sub jetul de apa din fantana timp de 20 de minute, fara insa sa solicite ceva sau sa protesteze dintr-un motiv sau altul. "Nu ne-a venit sa credem ochilor. Omul parea cat se poate de relaxat si chiar s-a amuzat ca lumea s-a adunat ca la urs sa-l priveasca cum se balacea gol-pusca in fantana", a povestit Brunella Dominioni, care a fost martora, impreuna cu familia, la spectacolul oferit de exhibitionistul italian.

Show-ul barbatului a atras zeci de spectatori, care s-au inghesuit sa-l vada de aproape si chiar sa-i faca fotografii in diferite ipostaze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.