“Si ce?” ati putea spune, multe femei vor. O femeie saudita de 50 de ani vrea sa divorteze pentru ca sotul ei i-a ridicat valul de pe fata in timp ce ea dormea. “Si ce?” ati putea spune din nou. Barbatul femeii nu vazuse niciodata fata acesteia, desi fusesera casatoriti 30 de ani. “Dupa atatia ani el face o greseala atat de teribila”, a spus femeia ulterior, conform AlArabiya.net.

Acesta nu este insa un caz singular in acea zona. Un barbat de acolo si-a amenintat sotia ca daca nu-i arata fata se va casatori cu alta. Sotia i-a spus ca mai bine o face, indicandu-i si o posibila partenera — orice e de preferat numai sa nu-si arate fata.

Nici sotul sau copiii lui Om Rabea al-Gahdaray, 70, nu i-au vazut vreodata fata. Ea spune ca este o traditie de familie si iar sotul ei a acceptat-o. Intrebata cum a putut avea copii fara ca sotul sa-i vada fata ea a raspuns: “Casnicia are legatura cu dragostea nu cu fetele”.

sursa: StiriTari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.