O adolescenta americana s-a sinucis in urma unei idile false de pe site-ul MySpace. O femeie de 49 de ani, s-a dat drept un tanar de 16 ani si a sedus-o pe adolescenta, informeaza CNN.

Megan Meier de 13 ani, s-a spanzuart dupa ce si-a dat seama ca idila de pe internet este de fapt o pacaleala.

Lori Drew a fost incriminata de catre justitia federala si risca pana la 20 de ani de inchisoare, pentru ca prin atitudinea ei a determinat stari depresive lui Megan Meier.

Femeia accesa site-ul MySpace sub pseudonimul ‘Josh Evans’. Ea si-a justificat gestul spunand ca a vrut de fapt sa afle ce parere avea Megan Meier care ii era vecina, despre fiica sa.

Procurorii au sustinut faptul ca Drew a violat regulile comunitatii MySpace. Femeia si-a creat un cont fals pe care l-a folosit pentru a o hartui emotional pe adolescenta de 13 ani.

“Orice adult care foloseste Internetul si comunitatile online pentru a hartui o alta persoana, mai ales cand aceasta este inca un copil, trebuie sa constientizeze ca actiunile sale pot avea consecinte serioase”, a declarat judecatorul american Thomas P. O'Brien.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.