Tatal unei fetite de sase ani din Bacau a cerut in mod repetat medicilor legisti bacauani sa testeze virginitatea copilei sale pentru a-si demonstra nevinovatia, din cauza faptului ca sotia acestuia, cu care barbatul este in divort, il acuza de incest, potrivit Rompres.

In acelasi timp, un numar de 119 bacauance au solicitat in acest an medicilor atestarea virginitatii, potrivit statisticii la zi a Serviciului de Medicina Legala (SML) al judetului.

In urma investigatiilor, doar 48 au fost declarate virgine.

Cea mai varstnica virgina a fost gasita o femeie avand peste 60 de ani, care, acuzata de comportament imoral, dorea sa scape de barfele "catelor din sat",

Medicii legisti bacauani condamna folosirea copiilor "in procese si razbunari personale intre soti sau rude", precizand ca "este nu numai dureros pentru copil, dar acesta poate ramane cu trauma psihice toata viata". Ei mai afirma ca "sunt numeroase" cazurile in care "neincrederea parintilor" ii face sa solicite teste de virginitate "pentru odraslele lor ce isi permit un trai mai libertin".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.