O femeie insarcina, care va aduce pe lume cel de-al optsprezecelea copil al sau, a declarat ca nu intentioneaza sa se opreasca aici. Michelle Duggar, in varsta de 41 de ani, va naste din nou, in preajma anului nou.

Bebelusul va avea inca 7 surori si 10 frati, intre care si doua perechi de gemeni, al caror nume incep cu litera “J”: Jana, 18 ani; John-David, 18 ani; Jill, 16 ani; Jessa, in varsta de 15 ani; Jinger, 14 ani; Joseph, 13 ani; Josiah, 11 ani; Joy-Anna, 10 ani; Jeremiah, 9 ani; Jedidiah, tot in varsta de 9 ani; Jason, 7 ani; James, 6 ani; Justin, 5 ani; Jackson, 3 ani si Johannah, in varsta de 2 ani.

Femeia a declarat ca a nascut trei copii in luna ianuarie si trei in luna decembrie. Asa se face ca aceste doua luni sunt deosebit de aglomerate pentru ea. Cel mai in varsta copil al familiei Duggar are 20 ani si se numeste Josh, iar cel mai tanar se numeste Jennifer si are abia 9 luni de zile.

Un calcul nu foarte complicat ne arata ca doamna Duggar a fost insarcinata timp de mai bine de 11 ani din viata sa si impreuna cu sotul sau, Jim Bob, a marturisit ca va face cati copii va vrea Dumnezeu. Sotul femeii a spus ca in familia sa, succesul inseamna in primul rand credinta in Dumnezeu si in al doilea rand, faptul ca fiecare trebuie sa se poarte frumos cu aproapele sau, intrucat scopul membrilor familiei este ca toti sa fie foarte buni prieteni si sa se ajute reciproc.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.