Un tanar in varsta de 24 de ani, din Iasi, a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgente „Sfantul Ioan” dupa ce si-a injectat in penis o substanta necunoscuta.
Pentru a-si impresiona iubita, Marius Fotea, student la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”, a incercat sa isi mareasca penisul apeland la o metoda riscanta. „Si-a injectat in penis, intre piele si corpii cavernosi, o substanta despre care nu a vrut sa dea detalii. Banuim ca este un fel de silicon sau colagen, inca nu stim exact, vom afla dupa ce vom primi rezultatul”, a spus medicul Tudor Cihodaru.

„Desigur, se fac astfel de operatii de marire a penisului, dar de catre medici specialisti si folosindu-se substante speciale. Studentul a crezut ca va putea face singur asa ceva, dar rezultatul a fost cu totul altul. I s-a facut rau imediat dupa ce si-a facut injectia. El a fost adus la spital chiar de prietena lui, alarmata de starea iubitului sau”, a mai spus dr. Cihodaru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.