Incredibil 8 Mai 2008 02:25
O femeie in varsta, a carei masina a intrat in cladirea unui spital in luna octombrie a anului trecut, omorand doua persoane, a fost condamnata la 18 luni de inchisoare cu suspendare.
Jane Berghold, in varsta de 77 de ani, a fost acuzata pentru uciderea Doctorului Mark Vasa si a lui Susan Plante, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 15 ani de zile. In procesul ce a avut loc zilele acestea la Judecatoria din Brockton, femeia a pledat vinovata. Avocatul sau, Kevin Reddington, este de parere ca procesul a fost dureros pentru toti cei implicati.

Jane Berghold, ce suferea de cancer la san, sosise la spital pentru a se consulta cu medicii in legatura cu un tratament cu radiatii, cand masina pe care o conducea s-a izbit de intrarea in unitate. Avocatul a adugat ca femeia se simte responsabila pentru accidentul intamplat si vrea sa ajute spitalul cat de mult poate.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.