Incredibil 3 Mai 2008 14:25
Asemenea tinutelor, accesoriile se "demodeaza" de la un sezon la altul. Asa cum de-a lungul timpului denimul a devenit unul dintre cele mai purtate materiale, blugii castigandu-si rapid statutul de articol vestimentar peren, la categoria accesoriilor acelasi tip de evolutie a fost urmat de "nemuritorii" ochelari de soare.
Ochelarii de soare sunt unul dintre putinele accesorii care se adapteaza procesului inovator impus de designeri, reusind de fiecare data sa completeze diverse tipuri de vestimentatie si sa ramana "la moda" indiferent de coordonatele acesteia.

Cum si in privinta ochelarilor de soare s-au creat de-a lungul vremii standarde intangibile pentru clientela "de rand", ne-am propus sa descoperim culmea luxului si sa exploram lumea prin lentilele delor mai scumpi ochelari de soare din lume.

Preferati de majoritatea vedetelor internationale cu clasa, ochelarii semnati Luxuriator Collections imbina cu gratie utilitatea specifica acestui accesoriu cu rafinamentul celor mai pretioase bijuterii. Rezultatul? O colectie impresionanta de ochelari de soare de lux, adresati celor pentru care acest accesoriu nu caracterizeaza doar un stil vestimentar, ci un stil de viata.

Colectia exclusivista Luxuriator include ochelari de soare placati cu aur si finisati cu diamante Canary. Evaluati la cel putin 7.000 $, acestia pot ajunge la sume fabuloase, in functie de design si materialele folosite.

Denumirea companiei Luxuriator Collection dateaza din anul 2004, iar forta creatoare din spatele afacerii este designerul Franco Vahe, care a lansat initial colectia Franco Titanium. Aceasta includea ochelari de soare din titan, ale caror rame erau colorate cu ajutorul unei tehnologii pe care Franco o descoperise in Copenhaga, pe parcursul unei vizite la o fabrica de ochelari de soare.

Modul in care sunt dispuse diamantele pe ramele ochelarilor reprezinta simbolul brandului. Franco a inceput afacerea de lux dupa ce a creat primele perechi de ochelari cu aur si diamante pentru Denzel Washington si sotia lui, Pauletta Washington.

Colectia Luxuriator include doua stiluri: Luxuriator Uno - ochelari cu sasiu simplu si Luxuriator Due - ochelari cu sasiu dublu. Luxuriator Fancy Yellow Sunglasses by Franco sunt cei mai scumpi ochelari din lume si cel mai in voga accesoriu al momentului. Costa 65.000 $ si au ramele din aur galben de 18 k, impodobite cu 132 de diamante (1,45 k), plus un diamant galben Canary.

Pe lista celebritatilor care apeleaza constant la serviciile companiei de lux se afla nume faimoase precum Jamie Foxx, Beyonce, Paula Abdul, Paul McCartney, Pharell Williams, Paris Hilton, Usher, Sharon Stone, Denzel Washington, Sting si Oprah Winfrey.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.