Incredibil 2 Mai 2008 04:11
Kris Mole, de 24 de ani, a facut turul Europei pentrua strange fondurile necesare cercetarii in lupta impotriva cancerului

Kris Mole a reusit aceasta performanta neobisnuita din dorinta de a strange fonduri pentru institutele medicale de cercetare impotriva cancerului. Britanicul originar din Sussex a vrut initial sa stranga acesti bani in memoria matusii sale care sufera de groaznica maladie. El a reusit astfel sa traverseze continentul fara sa cheltuiasca nici un ban.

Chiar daca excursia a presupus inclusiv nopti petrecute sub cerul liber si zile in care nu a mancat nimic, Kris Mole a declarat pentru tabloidul britanic The Sun ca nu regreta absolut nimic.

Mai mult, britanicul de 24 de ani a spus ca este fericit “acum, la incheierea circuitului de aproximativ 10.000 de mile”. Excursia, care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru activitatea de cercetare impotriva cancerului, a inceput din Stockholm, Suedia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.