Incredibil 2 Mai 2008 02:52
Oamenii de stiinta au declarat ca au gasit un leac pentru regeneratea tesuturilor cu ajutorul unui praf experimental, informeaza Daily Mail.
La patru saptamani dupa ce Lee Spievack si sectonat aproape jumatate din deget, acesta a declarat ca degetul sau s-a regenerat aproape de lungimea naturala. La patru luni dupa declaratie, degetul sau arata ca oricare altul prezentand atat amprenta cat si unghia. Spievack a pus regenerarea pe baza unui "praf de zane".

Medical, acest praf este cunoscut ca matrice extra-celulara ce contine foarte mult colagen, proteina ce ofera pielii duritatea si in acelasi timp si elasticitate. Incredibil. praful este facut in mod incredibil din vezica uscata de porc. Substanta a fost prima data folosita pentru a regenera tendoanele cailor. "Inca de a doua oara de cand am inceput sa il folosesc am observat deja o crestere. In fiecare zi vedeam cum creste. In final mi s-a inchis rana si aveam deget din nou", a declarat Spievack, in varsta de 69 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.