Un artist de nationalitate germana a inventat o noua tehnica de realizare a capului uman in marime naturala - din hartie.
Bert Simons, in varsta de 42 de ani, din Rotterdam foloseste programe pe calculator ce il ajuta sa construiasca portretele si sculpturile in marime tridimensionala. Primul pas este sa creeze un model al subiectului sau pe calculator, iar apoi imparte rezultatul in parti componente. Odata ce schita a fost creata, el o poate printa pe o foaie de hartie pe care o va taia si reasambla.

Barbatul a declarat ca in ultima vreme a trecut printr-o criza, gandindu-se la scopul lui in viata si ce va lasa in urma. El a afirmat ca din moment ce nu are un talent specific, probabil va fi unul dintre multii artisti uitati de lume. In ideea de a depasi starea de depresie prin care trecea, Bert Simons a cautat disperat o solutie si in cele din urma a venit cu o idee: a decis sa se cloneze. Asadar, el a inceput sa creeze modele dupa propria infatisare, deschizand expozitii. In acest moment artistul este foarte multumit de realizarile sale si se simte fericit ca are o prietena.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.