Un barbat chinez a supravietuit dupa ce a vrut sa sparga un record, stand 90 de minute imobilizat intr-un tanc de gheata.

Wang Jintu, in varsta de 43 de ani, originar din provincia Fujian din China, a interpretat socantul numar de rezistenta la temperaturi foarte scazute intr-un club din Beijing. Reusita incercare a batut recordul precedent de 1 ora si 13 minute stabilit la Madrid in februarie anul acesta de catre germanul Wim Hof.

Odata intrat in tancul de gheata, cei ce asistau la “spectacol” au inceput sa aseze peste el pungi de gheata pana ce l-au acoperit peste umeri. Cabina a fost deschisa dupa 90 de minute, iar barbatul a iesit in mod surprinzator teafar. Desi a avut nevoie de ceva ajutor, el a reusit totusi sa faca cu mana celor stransi la fata locului.

Fiica lui Wang Jintu a declarat ca tatal sau a fost intotdeauna uimitor de rezistent la temperaturi scazute, in cea mai mare parte a timpului obisnuind sa poarte pantaloni scurti, chiar si pe timpul iernii.

Biroul din China pentru Guinness World Records, unde sunt inregistrate cele mai ciudate incercari ale oamenilor, finalizate cu succes, a confirmat recordul de 90 de minute la categoria ce urmareste rezistenta unui corp acoperit in intregime de gheata.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.