Un nou model de pantofi pentru copii ii va scuti pe parinti de cumparaturile destul de dese cand vine vorba de incaltaminte, fiindca acesti pantofi cresc odata cu copilul.
The Daily Telegraph descrie pantofii Inchworm, ce se pot extinde cu o marime intreaga, astfel incat parintii trebuie doar sa ajusteze perechea pana ce aceasta se potriveste perfect cu marimea piciorului celui mic. Incaltamintea a fost pusa in vanzare pe rafturile articolelor de incaltaminte din Marea Britanie la pretul de 48 de lire.

Am putea spune ca ideea este chiar revolutionara daca ne gandim la banii economisiti de parinti, iar in plus, “tehnologia” este destul de simpla- prin apasarea unui singur buton de pe laterala pantofului. Pantofii reglabili reprezinta o usurare in plus pentru miile de copii care au o laba a piciorului mai mare decat cealalta. In acest fel, ei pot purta marimea 11 la un picior si 11 si jumatate la celalalt, daca este nevoie.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.