Politia din Kinshasa, Congo a arestat 13 suspecti de vrajitorie, acuzati ca au folosit magie neagra pentru a fura sau micsora penisurile altora.

Zvonurile referitoare la furtul de penisuri au inceput sa circule inca de saptamana trecuta, subiectul dominand rapid emisiunile de radio, unde din ce in ce mai multi ascultatori sunau cu avertismente.

Presupusii pagubiti, 14 la numar, si ei retinuti de politie, au pretins ca vrajitorii doar i-au atins si organele lor genitale s-au micsorat sau chiar au disparut, acuzatii incercand astfel sa scoata bani de la victime vanzandu-le apoi medicamente. Intrucat se pare ca in Congo este suficienta existenta unor astfel de afirmatii, oamenii luandu-le foarte in serios, s-au inregistrat un numar de tentative de a-i linsa pe bietii “hoti”, astfel incat politia a fost nevoita sa intervina.

Ce este cel mai amuzant este ca cei afectati nu pot fi convinsi si pace ca nu li s-a intamplat nimic.

Sursa: StiriTari.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.