O companie americana producatoare de spatii de joaca pentru copii a lansat, in premiera, o linie de vile de lux special create pentru patrupede
Compania "La Petite Maison" ofera cele mai diversificate modele de case pentru caini, inclusiv custi de interior, la preturi cuprinse intre 7.000 de dolari si 25.000 de dolari, in functie de dimensiuni si de materialele folosite. "Cu toate ca putem oferi cele mai variate modele, clientii prefera sa construim pentru catei o varianta in miniatura a celei locuite de ei", a declarat un reprezentant al companiei.

"In ultima perioada, la mare cautare este casa din caramida precum una pe care am construit-o in Virginia, ca sa se potrivesca cu crama pe care o detinea stapanul cainelui. Pretul unei astfel de case incepe de la 25.000 de dolari, insa stapanii vor pentru patrupedele lor ce e mai bun, astfel incat nu se uita la bani cand vine vorba de confortul animalului preferat", a adaugat el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.