Suntem Generatia YouTube, traim in Era YouTube, intr-o lume a YouTube. Acum se pare ca putem asista si la un Divort YouTube, comenteaza CNN, prezentand cazul actritei Tricia Walsh-Smith care a postat pe cunoscutul site, un filmulet incriminator la adresa sotului ei, Philip Smith, presedintele Organizatiei Shubert, cea mai veche companie de teatru din SUA.

Intr-un film plin de emotie si de furie, postat pe YouTube, care are pana acum peste 150.000 de vizualizari, Tricia Walsh-Smith a hotarat sa dezvaluie secretele casatoriei sale, cu intentia de a-l umili si discredita pe sotul sau, personaj al lumii mondene newyorkeze.

“Acesta este un nou pas si cred ca este chiar infricosator ce se intampla”, a declarat Bonnie Rabin, un cunoscut avocat, implicat in cazurile de divort ale VIP-urilor americane.

Tricia Walsh-Smith prezinta membrii familiei ca fiind “buni”, “rai” sau “incomozi” si vorbeste despre felul in care sotul ei a vrut sa o dea afara din apartamentul lor luxos. De asemenea, furioasa, Walsh-Smith vorbeste si despre aspecte intime ale relatiei care include si un contract prenuptial.

Ziaristii de la CNN i-au solicitat si lui Raoul Felder, avocatul actritei, expert in cazuri de divort, parerea cu privire la acest caz. Avocatul a calificat cazul ca fiind “amuzant si trist in acelasi timp. Tricia Walsh-Smith este o victim care isi tine totusi capul sus si care reuseste sa faca in felul ei, fata acestei situatii”.

Felder a tinut sa sublinieze faptul ca in momentul in care Walsh-Smith a postat filmul pe internet, aceasta nu era clienta lui.

Pe de alta parte, Norman Sheresky specialist in probleme matrimoniale, a sublinat faptul ca “oamenii nu ar trebui sa fie incurajati sa faca astfel de gesturi, pentru ca judecatorii cu siguranta nu le aproba si pot sa isi faca mai mult rau”. Sheresky a fost intrebat daca a mai auzit vreodata de un astfel de caz care sa apara pe YouTube. Specialistul a raspuns: “Niciodata in viata mea”, afirmatie care ii determina pe ziaristii CNN sa considere ca divortul pe YouTube, sa fie o adevarata revolutie sociala.

In ultimii ani presa a publicat e-mailuri intime, intruziunea in viata oamenilor a devenit un lucru obisnuit, dar pana acum nu s-a intamplat ca cineva sa lanseze el insusi toate secretele vietii de familie pe YouTube, la dispozitia intregii lumi. Acest fapt ne plaseaza intr-o noua etapa a relatiilor sociale, arata CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.