De beti ce erau, doi damboviteni nu si-au dat seama ca unul dintre sacii furati era spart

Poveste de tot rasul in localitatea damboviteana Vladeni: doi tineri care au furat patru saci de porumb din gospodaria unui consatean au fost dati de gol de boabele de porumb scurse in urma lor.

Asa cum a povestit pentru ZIUA Online purtatorul de cuvant al inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita, Pamela Ropotan, cei doi Catalin V. (26 de ani) si Daniel P. (31 de ani) au mers la furat de porumb, dar au uitat sa verifice sacii. "Pusi pe fapte mari, doi barbati din comuna Vladeni au luat patru saci la ei si au patruns prin efractie in domiciliul unui consatean de-al lor, in noaptea de 11 spre 12 aprilie.

Fiind si sub influenta bauturilor alcoolice, barbatii au omis sa mai verifice sacii. Unul dintre ei era, insa, rupt si a lasat o urma suficient de vizibila in urma", a precizat Pamela Ropotan. Dupa ce au ticsit sacii cu boabe de porumb din hambarul consateanului lor, fiind prea grei pentru a-i cara in spate, i-au luat proprietarului si bicicleta.

Nu au parcurs mai mult de 40 de metri de la curtea omului si, fiind prea multa zarva in sat, pe la la ora 24.00 cei doi au fost nevoiti sa abandoneze sacii cu porumb si bicicleta intr-un loc mai dosnic. Sperau ei ca nimeni nu va putea gasi bunurile, iar mai tarziu se vor intoarce si le vor recupera.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.