Multi isi doresc sa manance tot ce le pofteste inima, fara sa se castige kilograme in plus. Heinz Asthoff este, insa, un caz diferit, fiind poreclit "omul cu stomacul fara fund".

Heinz, de origine germana, in varsta de 68 de ani, a suferit enorm dupa ce nevasta sa, Minna, a murit. Barbatul consuma mai mult de 12.000 de calorii pe zi, insa acestea dispar ca si cum nu ar fi ajuns in corpul sau.

Abilitatea lui de a manca incontinuu, nepotolindu-si foamea, a fost si este subiectul oamenilor de stiinta si a unei emisiuni tv din tara sa. Problema lui nu consta neaparat in faptul ca mananca enorm, ci in faptul ca nu se satura, iar salariul sau nu ii ajunge. "Nimic din ceea ce mananc nu ma satura si nici nu ma ingras. Nu mai pot manca in oras. Ultima oara cand am fost intr-un pub, am comandat o placinta cu cartofi si am sfarsit mancand o suta. Nu imi permit", a declarat Asthoff.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.