Producatorul danez Lantic Systems, specializat in realizarea de sisteme high-tech, a creat cea mai scumpa si mai nonconformista telecomanda din lume.
Aceasta exclusivista telecomanda este realizata in intregime din aur, asa cum ii spune si numele, Gold RC1 dar, "performantele" sale nu se opresc aici. Pe langa designul sau inedit, cea mai scumpa telecomanda din lume este dotata cu anumite functii extrem de utile ce confera un control total asupra aparaturii si sistemelor din intreaga locuinta: TV/video/DVD, combina/CD, internet, e-mail, CCTV, alarma, lumini, draperii, aer conditionat si supravergherea sistemului de navigatie.

Toate acestea sunt posibile datorita sistemului unic folosit de Lantic Systems in crearea acestei telecomenzi de lux, ce nu tradeaza reputatia companiei cunoscuta pentru exclusivistele sale sisteme high-tech pentru case sau yahturilor.

Gold RC1 a fost lansata pe piata la sfarsitul anului trecut in cadrul METS 2007 Exhibition, in Amsterdam, Olanda, iar pretul la care poate fi achizitionata este de 30.000 de dolari.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.