Un detinut in varsta de 35 de ani din Penitenciarul cu Regim Inchis Bistrita a anuntat ca este dispus sa doneze un rinichi unei femei cu varsta apropiata de a sa, singura conditie fiind aceea ca tanara sa accepte sa aiba o relatie cu el.
Dumitru Rogina sustine, intr-o scrisoare deschisa trimisa mass-media locale, ca este inchis pentru o fapta pe care nu a comi-s-o si, fiind divortat, isi doreste o relatie cu o tanara, pe care este dispus sa o ajute donandu-i un rinichi, in cazul in care aceasta are nevoie de un transplant. “Nu cer nimic in schimb, decat sa leg o relatie de prietenie cu acea persoana si, pe parcurs, chiar de casatorie, pentru ca urasc singuratatea“, scrie Dumitru Rogina in scrisoarea deschisa.

Barbatul asteapta oferte de la persoane interesate pe adresa Penitenciarului cu Regim Inchis Bistrita, unde isi ispaseste pedeapsa. „Oferta“ lui Rogina nu este primul caz de acest fel din istoria Penitenciarului Bistrita, intrucat in urma cu sase ani, un alt detinut, Dorel Vidican, la vremea aceea in varst a de 31 de ani, i-a donat un rinichi unei jurnaliste din Cluj, Diana Moldovan (29 de ani), careia i-a salvat astfel viata, iar cei doi s-au casatorit ulterior.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.