Un barbat de 57 de ani din Statele Unite care sustine ca a fost violat de Bigfoot in copilarie, a primit o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru pedofilie.

Gene R. Morrill, acuzat ca a incercat sa ''agate'' pe internet peste 20 de baieti cu varste intre 5 si 13 ani, s-a gandit ca singura sansa de a scapa de puscarie este sa se prefaca nebun. Psihiatrii au stabilit insa ca barbatul este in deplinatatea facultatilor mintale si poate fi acuzat de pedofilie.

In timpul anchetei, doi politisti sub acoperire s-au dat drept baieti de 12, respectiv 13 ani. Merrill le propunea victimelor intalniri pentru o partida de sex sau le trimitea imagini cu acte sexuale intre minori.
Barbatul a mai fost inchis in urma cu cativa ani pentru molestarea unui minor. Acum, el isi va petrece urmatorii 20 de ani in spatele gratiilor.

Povestea monstrului de negasit a fost o sursa bogata de povesti.Desi existenta lui a fost pusa la indoiala, povesti noi ies la iveala incercand parca sa demonstreze ca Bigffot este mai mult decat un mit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.