Pentru bine cunoscutul Bloody Mary sau Vodka Tonica, orice bar care se respecta trebuie sa fie dotat cu cele mai bune marci de vodca. Astfel, McCormick Distilling lanseaza o noua vodca premium care, in plus, este si un produs ecologic, extrem de prietenos cu mediul inconjurator, ce-si propune sa stabileasca noi standarde in ceea ce priveste productia bauturilor alcoolice.

Vodka 360, prima bautura alcoolica ecologica din lume se lauda cu o sticla ce are intiparit logo-ul firmei si care este fabricata in proportie de 85% din sticla reciclabila. Eticheta de pe sticla este realizata de asemenea din hartie reciclata, iar cerneala fabricata pe baza de apa. Pe langa toate acestea, sticla are atasata adresa de corespondenta la care se poate returna sticla pentru ca materialul sa fie astfel refolosit si pentru a se minimiza pierderile.

Procesul de productie reduce componentele organice volatile cu 70% si emisiile de dioxid de sulf cu 99%. De asemenea, producatorii sustin ca energia produsa din combustibili fosili va scadea cu un procent de 250% in timpul procesului de productie.

Pe langa aceste aspecte, producatorul sustine ca va dona 20% din profitul realizat din vanzarea Vodka 360 unei organizatii nonprofit din Florida, Coastal Conservation Association (CCA). De asemenea, McCormick Distilling va dona 1 dolar din pretul fiecarei sticle de vodca vandute, organizatiilor ce se ocupa de protectia mediului inconjurator.