O englezoaica de 20 de ani a reusit sa aduca pe lume un baietel sanatos, cu toate ca in urma cu trei ani doctorii ii mai dadusera de trait doar 10 zile

Britanica Hayley Wilde s-a luptat, timp de opt ani, sa invinga anorexia. Ba mai mult, in urma cu trei ani, medicii care se ocupau de cazul ei i-au mai dat doar zece zile de trait. Cosmarul tinerei a inceput la varsta de 11 ani, cand din dorinta de a fi slaba si atragatoare, renunta la mese si ascundea mancarea astfel incat parintii sai sa nu-si dea seama.

Dupa sase ani de infometare, Hayley Wilde ajunsese ca la varsta de 17 ani si la o inaltime de 1,58 metri sa cantareasca doar 32 de kilograme. Parintii au dus-o la medici de teama ca ar putea sa nu mai supravietuiasca.

Ajutata de doctori si de rude, adolescenta a reusit sa ajunga la o greutate normala, dupa un tratament intensiv. Scapata de boala, tanara a reusit sa-si refaca viata, iar dupa ce si-a cunoscut actualul logodnic si s-a indragostit, a ramas insarcinata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.