Medicii americani promoveaza o injectie cu colagen, in valoare de 800 de lire sterline (aproximativ 1000 de euro), care ar avea capacitatea de a mari placerea sexuala prin dilatarea punctului G, informeaza dailymail.co.uk.

Noul tratament, numit G Shot, consta intr-o injectie cu colagen administrata sub anestezie locala. Tratamentul se poate administra in maxim 30 de minute si nu necesita spitalizare.

Tratamentul dilateaza si sensibilizeaza temporar zona erogena situata in tesutul dintre uretra si vagin, avand ca scop facilitarea descoperirii punctului G, sau "punctul lui Gröfenberg", dupa numele sexologului german Ernest Gröfenberg, care a studiat conceptul pentru prima data, in urma cu 50 de ani.

Profesorul Phanuel Dartey, care are o clinica la Londra, a spus ca tratamentul numara din ce in ce mai multe adepte. Medicul a adaugat ca efectele injectiei, printre care se numara si sporirea placerii sexuale, dureaza pana la patru luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.