Metoda este pusa in practica intr-o parohie din orasul german Dusseldorf

Stresul poate pune stapanire si pe credinciosi. Acest adevar simplu il stie si pastorul german Thorsten Nolting, care a descoperit o metoda simpla, chiar daca macabra, pentru a-i feri pe cei care vin la biserica de boala lumii moderne, stresul. Nolting e de parere ca numai cateva minute petrecute in linistea mormantala a unui cosciug te scapa de batai de cap.

Nu de putine ori, pastorul german Thorsten Nolting si-a auzit credinciosii plangandu-se de efectele negative ale stresului. Daca rugaciunea nu ajuta, vicarul le ofera celor mai tari de inima o senzatie unica de liniste mormantala in care sa-si poata pune lucrurile in ordine: sapte minute intinsi intr-un cosciug.

“Metoda are scopul unui exercitiu de relaxare”, a declarat Nolting agentiei de presa Reuters. “Am dorit ca oamenii sa poata sa discearna in intuneric ce ii trage in jos, si in acest fel sa gaseasca resursele de a rezista”, a explicat omul bisericii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.