Posesoarea unei inteligente sclipitoare, Sufiah Yusof primea, la numai 13 ani, o bursa de studii la Universitatea Oxford. Parea sortita unei cariere de exceptie. Zece ani mai tarziu stupoare insa: tanara supradotata a ajuns sa practice, cu succes, cea mai veche meserie din lume.

Sub pseudonimul Shilpa Lee, englezoaica in varsta de 23 de ani, isi face reclama pe Internet, oferindu-si zilnic serviciile contra sumei de 130 de lire pe ora. Zona sa de "operare" se afla intr-un cartier de blocuri din Salford, Manchester. Povestea socanta a tinerei care era un adevarat geniu al matematicii a iesit la iveala la doar cateva zile dupa ce tatal sau fusese condamnat la 18 luni de inchisoare sub acuzatia de molestare sexuala a doua adolescente pe care le medita la matematica. Dezvaluirile sunt cu atat mai socante cu cat familia Yusof era considerata una dintre cele mai "stralucitoare" din Marea Britanie, alte doua surori ale lui Sufiah, fiind admise la facultate inainte de implinirea varste de 16 ani.

Un prieten apropiat al adolescentei geniale comenta cu tristete prabusirea morala a acestei familii atat de inzestrata intelectual: "Este o poveste sfasietoare. Cu o inteligenta extraordinara ca a ei, Sufiah ar fi putut face o multime de bani si altfel. Viata sa a suferit insa multe suisuri si coborasuri. Uneori ma gandesc daca nu cumva darul extraordinar pe care-l poseda a fost pana in prezent mai mult un blestem. Sper sa poata sa-si recapete controlul si sa fie capabila sa iasa cu bine din aceasta poveste. Este o persoana extraordinara si merita mai multe decat asta".

In anuntul postat pe Internet, "Shilpa Lee" se descrie drept o tanara "sexy, inteligenta, studenta" care prefera "domni trecuti de prima tinerete". Lucreaza mai mult la domiciliu. Aici a fost vizitata recent de un reporter incognito de la "News of the World". L-a intampinat dezbracata si l-a pus la curent cu gama de servicii oferite. Printre acestea sex normal cu prezervativ si oral, fara protectie.
Reporterul a povestit ulterior ca din tanara ingenua de acum zece ani, care poza la Oxford alaturi de tatal sau si una din surori, nu a mai ramas mare lucru. De altfel, "episodul Oxford" a fost unul extrem de scurt. Trei ani de la primirea bursei respective, adolescenta, in varsta de 15 ani, isi lua lumea in cap, sustinand ca parintii sai, musulmani practicati, sunt extrem de exigenti si o supun la presiuni inimaginabile pentru a obtine rezultate cat mai bune la invatatura.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.