Cea mai scumpa sampanie personalizata din lume, costa aproximativ 4.200 euro sticla si va fi scoasa la vanzare intr-o formula inedita, evenimentul fiind destinat in exclusivitate elitei din intreaga lume.

Cele 100 de seturi a cate 12 sticle de sampanie Perrier-Jouet vor avea un pret de vanzare de 50.000 de euro fiecare, conform oficialilor producatorului de bauturi fine, Pernod-Ricard.

"Vom vinde 100 astfel de colectii de lux, a cate 12 sticle, iar fericitii noi posesori vor avea sansa unica de a-si personaliza propria colectie de sampanie 2000 Belle Epoque semnata de Perrier-Jouet", sustine Perrier Olivier Cavil, directorul departamentului de comunicare din cadrul Perrier-Jouet.

Precedentul record de pret a fost detinut de celebra sampanie de trei litri, semnatura Dom Perignon, care s-a vandut in anul 2005 pentru suma de 12.000 de euro.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.