Un barbat care fusese declarat mort de catre medici s-a trezit ieri din coma spunandu-le asistentelor stupefiate ca "ma simt destul de bine".

Dupa patru luni de cand fusese declarat mort din punct de vedere cerebral, si dupa ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele, Zach Dunlap s-a trezit din coma si se reface foarte bine.

Dunlap, care era internat la spitalul regional din Wichita Falls, Texas, a fost declarat oficial mort la data de 19 noiembrie. Barbatul suferise un foarte grav accident rutier. Considerat de medici drept decedat, rudele acestuia au fost de acord si au semnat toate hartiile prin care acceptau sa-i doneze organele. Insa, exact cand membrii familiei isi luau ramas bun de la Dunlap, care zacea inconstient in patul de spital, acestia au observat socati ca "decedatul" si-a miscat un picior si o mana. Au chemat de urgenta un medic care a dorit sa verifice daca este adevarat si care l-a zgariat in talpa pentru a vedea daca are vreun reflex. Toata lumea a fost stupefiata sa vada cum barbatul si-a miscat piciorul, si apoi din nou mana, atunci cand a fost atins.

Intrebat dupa ce si-a revenit daca isi aduce aminte de ceva, Dunlap a povestit ca singurul lucru de care isi mai aminteste este ca a auzit cum medicii l-au declarat mort. "Ma bucur totusi ca in acel moment nu m-am putut ridica, pentru ca nu stiu ce le-as fi facut doctorilor in acele momente". Intrebat daca si-ar fi dorit atunci sa se poata trezi ca sa-i zgaltaie pe doctori, Dunlap a raspuns: "mai mult ca sigur ca s-ar fi spart niste geamuri pe aici".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.