La 57 de ani, britanica Susan Tollefsen, a ajuns la spital cand a observat ca burta ei incepe sa ia proportii.

Femeia a exclus din start efectele unei alimentatii bogate in calorii, asa ca s-a gandit la tot ce poate fi mai rau, cancer ovarian. In urma unei ecografii, insa, a aflat cu surprindere ca este insarcinata.

Vestea i-a adus multa fericire femeii, dar si partenerului ei de viata Nick Mayer, intrucat isi doreau de foarte multa vreme un copil, iar Susan a urmat o serie de tratamente de fertilizare. Peste cateva zile, la 57 de ani, Susan va naste o fetita si va deveni astfel una dintre cele mai in varsta mame din Marea Britanie, relateaza "Daily Mail".

La 57 de ani aproape nici o femeie nu se mai gandeste ca ar putea aduce pe lume un copil. O burtica mare la aceasta varsta poate fi pusa doar pe seama kilogramelor in plus sau, mai grav, pe seama problemelor de sanatate.

Ingrijorata din cauza pantecelui sau care devenea pe zi ce trecea tot mai generos, Susan Tollefsen s-a prezentat imediat la medic, cu gandul la tot ce-i mai rau. Timpul petrecut in spital in asteptarea consultatiei a fost pentru Susan ca o piatra de moara atarnata de gat. Se gandea ca doar un pas o mai desparte de moarte si nici prin cap nu-i trecea ca ar putea fi insarcinata.

"Imi spuneam in gand: Am sa mor. Stateam intinsa pe masa de consultatii si ma gandem ca urmeaza sa mor cand medicul s-a intors la mine si a exclamat: "Felicitari!", a povestit viitoarea mamica. "Prima mea reactie a fost: Ce mod teribil de a ma anunta ca am cancer ovarian! Cand mi-a spus insa ca sunt insarcinata am ramas muta de uimire. Tot nu imi venea sa cred cand imi arata clar cum se vede capul copilului, trupul sau. Am fost si mai socata cand mi-au spus ca sunt insarcinata in 30 de saptamani", a adaugat femeia.

Sarcina, privita ca un adevarat miracol, a venit dupa ani multi in care Susan a incercat prin diferite tratamente de feritilizare sa ramana insarcinata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.