Politia italiana cauta un necunoscut care hipnotizeaza casieritele sa-i dea banii din casele de marcat

Politia italiana incearca sa dezlege itele unui jaf mai putin obisnuit: un hot a jefuit casierele unui supermarket, fara sa apeleze insa la violenta, ci la hipnoza. Conform inregistrarilor de pe camerele de supraveghere video din magazin, necunoscutul "le-a fermecat" pur si simplu pe casierite carora le-a spus sa-l priveasca in ochi, acestea inmanandu-i in cateva minute peste o mie de euro fara nici un comentariu.

Potrivit anchetatorilor, ultimul lucru de care isi mai amintesc angajatele este fraza "uita-te in ochii mei" si apoi casa de marcat goala. Hotul hipnotizator nu este la primul incident de acest gen, el dand lovitura ultima data intr-o banca din Ancona, nordul Italiei. Aici, acesta a cautat sa ajunga in fata unui ghiseu unde se afla o femeie, si nu un barbat, dupa care - conform inregistrarii video - ar fi hipnotizat-o. Femeia i-a inmanat pur si simplu banii, iar necunoscutul, dupa ce a luat bancnotele, a iesit calm din cladire.

Politistii sositi la fata locului i-au aratat inregistrarea casieritei, care insa nu isi mai aminteste absolut nimic despre incident. Ea a povestit ca a realizat ca s-a intamplat ceva abia dupa ce a sesizat ca banii lipsesc. Ca si in cazul supermarketului, inregistrarile camerelor de supraveghere din banca au aratat ca femeia a fost hipnotizata de necunoscut.

Acum, politia italiana il cauta pe suspect, despre care spun ca seamana "cu Rasputin sau cu Saddam Hussein" nestiind altceva despre el decat ca este probabil indian sau nord-african, ca are in jur de 40 de ani si ca ar putea avea un complice de sex feminin care avea ca misiune sa distraga atentia clientilor care se mai aflau la momentul jafului in zona "hipnotizatorului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.