O lingura care imprumuta din designul cumpatat al unei frunze. Si tacimuri care devin capace pentru creioanele de pe birou. 5.000 de designeri s-au intrecut in a da mai multa clasa tabieturilor culinare moderne

Cu mese luate pe fuga intre doua deadline-uri presante la locul de munca sau in avioane care ne poarta de la un miting de gradul zero la altul, 5.000 de designeri din toata lumea, printre care si o romanca, s-au pus pe munca pentru a reabilita zenul culinar. Concursul organizat de designboom.com i-a provocat pe cei mai talentati dintre acestia sa-si inchipuie cum se vor schimba in urmatorii ani obiceiurile degustarii, fie ele la lucru, in timpul calatoriilor obositoare sau in tihna casei.

Shuhei Senda din Japonia s-a plictisit de mereu aceeasi lingura cu care isi intimpina supa, asa ca s-a decis sa ia marele premiu al concursului cu un concept inspirat din natura: o lingura in forma de frunza.
Publicitate

„Ne face sa simtim ca traim sub binecuvintarea naturii“, isi lauda niponul creatia care a urcat pe prima treapta a podiumului la competitia „Dining in 2015“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.