Cu mese luate pe fuga intre doua deadline-uri presante la locul de munca sau in avioane care ne poarta de la un miting de gradul zero la altul, 5.000 de designeri din toata lumea, printre care si o romanca, s-au pus pe munca pentru a reabilita zenul culinar. Concursul organizat de designboom.com i-a provocat pe cei mai talentati dintre acestia sa-si inchipuie cum se vor schimba in urmatorii ani obiceiurile degustarii, fie ele la lucru, in timpul calatoriilor obositoare sau in tihna casei.
Shuhei Senda din Japonia s-a plictisit de mereu aceeasi lingura cu care isi intimpina supa, asa ca s-a decis sa ia marele premiu al concursului cu un concept inspirat din natura: o lingura in forma de frunza.
Publicitate
„Ne face sa simtim ca traim sub binecuvintarea naturii“, isi lauda niponul creatia care a urcat pe prima treapta a podiumului la competitia „Dining in 2015“.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
[hi]Digitail[/hi], drumul din Iași la investiție series B și peste 10.000 de...
Sursa: start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
George Burcea, moment controversat! De ce a izbucnit când a fost întrebat...
Sursa: kudika.ro
-
Tragedie șocantă în showbiz. Celebrele gemene Kessler au murit mână în mână,...
Sursa: garbo.ro