Cu mese luate pe fuga intre doua deadline-uri presante la locul de munca sau in avioane care ne poarta de la un miting de gradul zero la altul, 5.000 de designeri din toata lumea, printre care si o romanca, s-au pus pe munca pentru a reabilita zenul culinar. Concursul organizat de designboom.com i-a provocat pe cei mai talentati dintre acestia sa-si inchipuie cum se vor schimba in urmatorii ani obiceiurile degustarii, fie ele la lucru, in timpul calatoriilor obositoare sau in tihna casei.
Shuhei Senda din Japonia s-a plictisit de mereu aceeasi lingura cu care isi intimpina supa, asa ca s-a decis sa ia marele premiu al concursului cu un concept inspirat din natura: o lingura in forma de frunza.
Publicitate
„Ne face sa simtim ca traim sub binecuvintarea naturii“, isi lauda niponul creatia care a urcat pe prima treapta a podiumului la competitia „Dining in 2015“.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
Cine sunt câștigătorii premiilor RoFintech Awards 2024?
Sursa: futurebanking.ro
-
O companie importantă de logistică și transport achiziționează 100 camioane...
Sursa: wall-street.ro
-
10 Mesaje pe care ar trebui să le lipim prin toată casa ca să le vedem cât...
Sursa: kudika.ro