Desi este una din cele mai vechi meserii din lume, reprezentantii prostitutiei moderne incearca sa tina pasul cu tehnologia secolului al XXI-lea.
Recentul scandal care l-a avut protagonist pe fostul guvernator al New York-ului, Eliot Spitzer, a adus in atentie metodele moderne pe care prostituatele le folosesc pentru a-si racola clientii. Acestea includ mesaje trimise pe mail-uri, site-uri cu fotografii si intalniri programate electronic.

Pe unele din aceste site-uri, toata treaba se face la vedere, fiind afisate fotografii, filmulete si tarife pentru ca viitorul client sa se orienteze cat mai usor. "Intotdeauna a fost o distinctie intre prostituia de pe strada si prostitutia de acasa, iar avansul tehnologiei incepe sa creeze o diferenta din ce in ce mai mare intre cele doua. Tehnologia face totul cat mai usor. In timp ce clientii isi verifica damele de companie, managerii acestor site-uri ii verifica la randul lor pe potentialii clienti pentru a se asigura ca acestia dispun de mijloace pentru a plati", a declarat Ronald Weitzer, autor al carti: "Sex de vanzare: Prostitutie, Pornografie si Industria Sexului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.