Un taiwanez a angajat o dansatoare pentru funeraliile tatalui sau.

O tanara profesionista in dansul erotic a sustinut spectacolul vietii ei in cadrul procesiunii de inmormantare a tatalui unui taiwanez care a decedat la venerabila varsta de 103 ani, relateaza Ananova.

Zeci de curiosi s-au adunat la funeraliile lui Cai Jinlai, tatal lui Cai Ruigong, pentru a asista la un spectacol complet, neobisnuit intr-un cimitir. O dansatoare erotica, angajata cu 160 de dolari de fiul defunctului, se misca lasciv in fata cosciugului batranului.

Reprezentatia erotica a fost una de senzatie, fiind unica si in palmaresul personal al dansatoarei, informeaza United Daily News. Ciudatul eveniment s-a datorat unui pariu dintre tata si fiu. Astfel, Cai Ruigong i-a promis tatalui sau ca daca va trai peste 100 de ani va angaja o dansatoare profesionista la inmormantarea sa, care se va dezbraca pe cosciugul sau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.