Un cersetor francez a devenit celebru dupa ce si-a depus candidatura la alegerile municipale din Paris pentru Arondismentul 6, informeaza Rompres.
In varsta de 54 de ani, Jean Marc Restoux "Papy", era si inainte de aceste alegeri unul dintre personajele familiare din zona Gradinilor Luxemburg, fiind recunoscut de toti vizitatorii obisnuiti pentru aspectul sau nonconformist. Acesta devenit senzatia politica a momentului in Franta si nu numai, candidatura sa insolita fiind preluata de agentiile de stiri din intreaga lume.

Potrivit propriilor declaratii, Restoux este originar din Bordeaux dar s-a stabilit in Paris la 27 de ani, in cartierul Saint-Germain. Si-a petrecut viata pe strada, desi a prestat din cand in cand tot felul de slujbe temporare si prost platite. A primit in cateva randuri si locuinte sociale, dar le-a abandonat si s-a intors in strada unde a trait din cersit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.