Un studiu global releva ca 87% dintre acestia fac sex cel putin o data pe saptamana

Conform unui studiu realizat de compania de prezervative "Durex", pe un esantion de 26.000 de subiecti din 26 de tari din intreaga lume, doar 50% dintre cei intervievati sunt satisfacuti de viata sexuala.

Cu toate acestea, situatia difera de la o tara la alta, in functie de apetitul si imaginatia fiecarei natiuni. Astfel, la numarul de partide amoroase cel mai bine stau grecii, 87% dintre acestia facand sex cel putin o data pe saptamana.

Podiumul a fost completat de brazilieni si rusi, 82%, si respectiv 80%, intretinand relatii sexuale macar o data pe saptamana.

In ceea ce priveste calitatea actului sexual si satisfactia partenerilor, cel mai bine stau nigerienii, 78% dintre femeile din aceasta tara declarand ca au ajuns la orgasm gratie partenerilor lor, urmate de femeile din Mexic, cu 74%. La acest capitol, cele mai nefericite sunt japonezele, doar 10% dintre ele afirmand ca au avut orgasm.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.